5 tetovált üzletember

Ahogy a tetoválások egyre népszerűbbé és elfogadottabbá válnak világszerte, úgy bizony egyre sűrűbben lehet látni tetovált üzletembereket is. Az öltöny és tetoválás egyre közkedveltebb kombináció a világban, és hogy ezt be is bizonyítsuk, összegyűjtöttünk öt olyan üzletembert, aki visel valamilyen tetoválást – plusz tippeket is adunk, hová érdemes tetoválást készíttetned, ha üzletember vagy.

tetovalt-uzletember-1

A tetovált üzletemberek körében az egyik leginkább előnyben részesített testrész a kar, és ennek jó oka van. Az első és legnagyobb az, hogy könnyű elrejteni. De miért tenné ezt valaki, ha tetoválása van? Még ha el is fogadott általánosságban valahol a tetoválás, bizonyos helyzetekben, például megbeszélésen nem mindig előnyös, ha látszik.

tetovalt-uzletember-2

A különféle színes tetoválások rendkívül jól passzolnak az öltönyhöz és az inghez, nem is véletlen, hogy sok tetoválásért rajongó üzletember a színes művek mellett dönt. Ezen a képen épp egy ilyen példát vehetsz szemügyre. Elegáns, de mégis laza, nem igaz?

tetovaltak

A kar mellett a nyak is előnyben részesített testrész a tetovált üzletemberek körében, hiszen attól függően, hogy milyen magasra készíttetjük a művet, ott is jól elrejthető gallérokkal a tetoválás. Ha persze a munkahelyen kellőképpen elfogadottak a tetoválások, akkor lehet látványosabb helyre is rakatni, mint például ezen a képen.

tetovalt-karok

Ha egy tetovált üzletembernek az a célja, hogy még stílusosabban nézzen ki az átlagnál, akkor a mellény plusz ing kombináció egy kitűnő választás, és garantáltan a gyengébbik nem figyelmét is felhívja magára az ember. Az ilyen stílusú megjelenés egyre népszerűbbé válik modern munkahelyeken.

feles-tetovalas

Ha üzletemberként az a célunk, hogy teljesen láthatatlanná tegyük a tetoválásunkat a munkahelyen, akkor nincs jobb választás annál, mint hogy a mellkasunkra vagy a környékére csináltassunk tetoválást. Így biztosan senkit nem fog zavarni a menő alkotásunk, hiszen az ing és az öltöny mindent eltakar.